Reclame luminoase

Reclame luminoase

Reclamele luminoase

Cauti o reclama luminoasa, sau vrei sa o reconditionezi pe cea veche?

La noi gasesti reclame luminoase  din profil de aluminiu, bond, forex,  stiplex sau alte materiale. La orice caseta oferim garantie 2 ani si putem asigura si montaj!

Acestea se  pot monta atat in exterior cat si in interior si au rol de semnalizare.
Fie ca vorbim despre un magazin, banca, centre sau spatii comerciale, fiecare locatie trebuie sa atraga privirea trecatorilor. Evident, o reclama luminoasa “aratoasa” este un indicator al calitatii produselor si serviicilor oferite, creand sentimentul de incredere si convertind astfel din potentiali clienti in clienti.

Casetele luminoase din dibond sau casete cu spartura se pot realiza pe orice dimensiune astfel incat sa se potriveaza locatiei si bugetului dvs. Constructia lor presupune realizarea unei casete cu fata din dibond in care se taie(frezeaza) computerizat texte sau forme care urmeaza sa fie iluminate. Iluminarea se realizeaza cu led-uri de ultima generatie: ip 65, rezistente la apa pentru casetele ce au destinatie outdoor sau ip 60 pentru cele indoor. Ledurile sunt legate la sursa de 12 v care la fel poate fi atat de exterior cat si de interior. Sursa poate fi inauntrul casetei sau in afara ei, in functie de necesitati. Suplimentar se poate monta senzor de crepuscul, astfel inca caseta sa se aprinda doar seara, sau intrerupator on/off.
Pe fata reclamei se monteaza litere de plexiglass alb laptos, transparent sau colantat cu autocolant translucent. Culoarea dibondului poate fi modificata astfel incat sa fie in linie cu brandul dvs.

DETALII

Leave a Reply

Your email address will not be published.